Nadat Europa het groen licht heeft gegeven voor de joint-venture tussen Telenet en DPG Media mogen we dit najaar de Vlaamse streamingdienst Streamz verwelkomen.

Beide partijen willen met Streamz het verschil maken door uitstekende Vlaamse en internationale content te gaan aanbieden. Streamz brengt volgens Telenet lokale verhalen die de wereld kunnen veroveren en internationale verhalen die Vlaanderen kunnen veroveren.

Het nieuwe bedrijf heeft stevige troeven in handen om Streamz tot een succesverhaal te maken. Het samenbrengen van de content van DPG Media (met o.a. Vlaamse fictie) en de lokale en internationale content van Telenet (met o.a. SBS/Woestijnvis/Play) zorgt voor een sterke combinatie van Vlaamse en internationale series en films voor de Vlaamse kijker.

Alles wat je moet weten over de Vlaamse streamingdienst Streamz

Zo is de tiendelige fictiereeks ‘De Bende van Jan de Lichte’ met onder andere Matteo Simoni is de eerste titel die exclusief in België te bekijken zal zijn op Streamz. Andere titels worden op donderdag 3 september 2020 bekendgemaakt.

Ook de exacte lanceringsdatum van Streamz en andere details zullen we op 3 september te weten komen. Iedereen die al interesse heeft kan zich vanaf nu pre-registreren via join.streamz.be.

Reageer