Denon AVR-X6300H versterker

Met de premium AVR-X6300H en AVR-X4300H schotelt Denon twee versterkers voor die naadloos in een multiroom HEOS-opstelling opgaan, zonder dat er een afzonderlijke HEOS link nodig is.

Deze Denon AV-receivers zijn dé nieuwkomers die een uitgebreid home-cinemasysteem helemaal afwerken tot een droomsysteem en verzorgen je beeld en geluid tot in de kleinste details. Dit dankzij de nieuwste HDMI-aansluitingen, een nog verfijnder geluid en de HEOS-integratie die populaire streamingdiensten via een multiroom geluid door het hele huis heen voeren.

Het HEOS-systeem van Denon kreeg dit voorjaar nog een update.

Denon AVR-X4300H – straffe kost

De Denon AVR-X4300H is uitgerust met 9 versterkertrappen van elk 200 watt, om zelfs de allergrootste home-cinemasets te voorzien van Dolby Atmos, DTS:X-geluid of Auro-3D-audio. Een ware audioraket. Helemaal te gek is de 9-kanaalsversterker die voor een 7.1.2- of 5.1.4 3D-geluidservaring zorgt zonder dat daarvoor een externe versterker nodig is. Met een externe stereoversterker kan deze opstelling zelfs worden uitgebreid tot 7.1.4-audio. Gebruik je de geïntegreerde versterkers niet voor 3D-audio, dan kunnen ze apart luidsprekers aansturen in andere ruimten, zelfs van andere bronnen.

Het meest verfijnde geluid wordt opgewekt door de beroemde DDSC-HD (Dynamic Discrete Sound Circuit High Definition) en unieke AL24 Processing Plus, wat nog ondersteund wordt door het gebruik van hoogwaardige 192kHz/32-bits D/A-omzetters.

De Denon Link HD Connection zorgt voor een vlekkeloze overdracht vanaf een Blu-rayspeler van Denon. Met de 11.2-kanaalsverwerking, elf speakeraansluitingen en 11.2-kanaals voorversterkeraansluitingen kan je bovendien verschillende ruimtes tezelfdertijd bedienen van geluid, en met beeld kan je ook differentiëren want naast de twee HDMI-uitgangen voor de hoofdruimte kan je met een derde HDMI-zone-uitgang nog meer schermen aansluiten in het hele huis.

Nog een aardigheidje voor een ultieme kijkervaring: de krachtige videoprocessor is in staat om standaard- en HD-videobronnen te upscalen naar Full-rate 4K Ultra HD- resolutie.

Naast het leveren van hoogstaande audio, voorziet de AVR-X4300H ingebouwde Airplay- en Bluetooth-ondersteuning voor het streamen van muziek vanaf een smartphone. Via WiFi kan je moeiteloos verbinding maken met thuisnetwerken.

En door het toevoegen van HEOS speakers kun je op elk moment, wat dan ook uit de hele muziekwereld, waar dan ook in je huis horen. Onafhankelijk van welke bron of streamingsdienst je gebruikt, doet het HEOS-systeem het bladeren doorheen de muziek heel intuïtief aanvoelen. Voor het luisteren van muziek via smartphone of tablet is er de gratis HEOS-app. Elke gebruiker kan hierdoor in zijn eigen ruimte binnen het huis naar muziek luisteren en wanneer het feest is in het hele huis dan speel je de muziek gewoon af in partymodus.

Denon AVR-X6300H – nog straffer

De unieke AVR-X6300H behoort tot de absolute topklasse: het bezit dezelfde technologische hoogstandjes als de AVR-X4300H maar gaat nog een stap verder in het uitdiepen van de geluidsverfijning door het gebruik van Denon High Current Transistors. Lang leve transistoren! Men mag beweren wat men wil, maar zonder transistoren ben je qua beleving nog nooit echt in het muzikale nirvana geweest. Met wel liefst 11 versterkertrappen (elk met een vermogen van 205 watt) kan deze kanjer een Dolby Atmos en DTS:X 7.1.4 opstelling zonder extra tweekanaalsversterker aansturen. Voor de best mogelijke overdracht tussen bron en luidsprekers zorgen de vergulde in- en uitgangen en de nieuw ontwikkelde transparante luidsprekeraansluitingen.

Denon AVR-X6300H versterker

 

En om ervoor te zorgen dat je nooit nog weg wil uit je eigen huis, heeft Denon ook aan de gebruiksvriendelijkheid gewerkt. Naast de HEOS-app kun je de basis-AVR-functies ook bedienen met de Denon 2016 AVR Remote- app voor iOS- en Android-apparaten en Kindle Fire. Met de exclusieve Denon Setup Assistant kan de Denon AV-receiver snel en eenvoudig worden ingesteld.

De speakers kunnen worden afgesteld op de unieke akoestiek van je ruimte dankzij de Audyssey MultEQ XT32 voor akoestische ruimtemeting en -correctie. En met de Audyssey Dynamic regel je real-time het volume en kan je de surroundweergave verbeteren bij lage volumes. Een beest van een versterker, maar wel gemakkelijk in de omgang. Te verkrijgen in zwart en premium zilver.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer