Yamaha introduceert een reeks nieuwe hifi-producten, waaronder netwerkontvangers en luidsprekers, die een mix van analoge en digitale functies bieden tegen verschillende prijsniveaus.

De nieuwe netwerkontvangers – R-N1000A, R-N800A en R-N600A – zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en expertise van Yamaha’s vlaggenschip 5000-serie. Deze modellen bieden een combinatie van analoge en digitale functies, waaronder de nieuwste MusicCast-muziekstreamingtechnologie. Hiermee kunnen gebruikers via een handige smartphone-app genieten van hun favoriete muziekdiensten, zoals Spotify Connect, TIDAL, Amazon Music, Qobuz en Apple Music, met een indrukwekkende resolutie tot 384 kHz/32-bit.

Opvallende kenmerken van de R-N1000A en R-N800A zijn onder meer YPAO ™ automatische kamerkalibratietechnologie en USB DAC, waardoor ze perfect passen bij de behoeften van veeleisende luisteraars. De R-N1000A biedt zelfs een breed scala aan hoogwaardige componenten, zoals koppelcondensatoren, weerstanden en vergulde aansluitingen, samen met HDMI ARC voor een naadloze aansluiting op een tv.

Naast de netwerkontvangers introduceert Yamaha ook twee nieuwe luidsprekermodellen – de NS-800A en NS-600A. Deze tweeweg boekenplankluidsprekers zijn ontworpen om aan verschillende klantbehoeften te voldoen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een uitstekende geluidsweergave. Ze zijn voorzien van een uniek diafragmamateriaal gemaakt van een mix van Zylon® en sparrenhout, waardoor ze een natuurlijke en uitgebalanceerde geluidsweergave bieden die trouw blijft aan de Yamaha-erfgoed van audiokwaliteit.

Bovendien zijn de NS-800A en NS-600A optioneel beschikbaar met een speciaal ontworpen SPS-800A luidsprekerstandaard, die zorgt voor een optimale plaatsing en minimalisering van trillingen, waardoor luisteraars kunnen genieten van een onberispelijke geluidsweergave

Met een combinatie van geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp, belooft de nieuwe Yamaha Hifi-lijn een verrijkende luisterervaring te bieden voor zowel doorgewinterde audiofielen als liefhebbers van hifi-geluid

Reageer