Het HEOS-systeem krijgt na twee jaar een uitgebreide update en Denon lanceert dan ook het toepasselijke HEOS Series 2. Bluetooth en ondersteuning voor hi-res audio zijn de voornaamste nieuwigheden.

In 2014 kwam Denon met het HEOS-systeem: multiroom in een aantrekkelijk jasje. Met HEOS 2 gaat het een stapje verder en gaat het mee met de trends van de afgelopen maanden.

denon-heos-2

Een van die trends is Bluetooth. Multiroomspeakers zijn nu niet enkel meer afhankelijk van wifi-streaming, maar bieden ook steeds meer Bluetooth aan. Je kan hierdoor ook zonder zones werken en voor jouw vrienden is het gemakkelijker om zelf hun muziek af te spelen op het systeem.

Dankzij Bluetooth kan je ook meer toestellen gaan gebruiken om te streamen: dankzij compatibiliteit met Windows Phone, pc en Mac kan je ook met deze apparaten aan de slag. De ondersteuning voor Android, iOS en Amazon Fire blijft natuurlijk aanwezig.

Minstens even belangrijk is de mogelijkheid om hi-res audio af te spelen. Je kan dus muziekbestanden tot 24 bits/192 kHz in al hun glorie beluisteren. Bovendien kan je binnenkort ook aan de slag met DSD- en AIFF-audiotracks.

Vier toestellen

Binnen de HEOS 2-lijn komt Denon met vier verschillende apparaten: de HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7. De HEOS Link en HEOS Amp zorgen ervoor dat je ook hifi-systemen en passieve speakers op het netwerk kan aansluiten. Denon heeft ook een HEOS-soundbar en -subwoofer klaar, ideaal voor bij je televisie.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer