Met de volledig herziene GT-serie drukt Aiphone verder zijn stempel op de markt van de modulaire videofonie. De videofoniereeks en andere nieuwigheden zijn te zien op Batibouw 2017.

De breedbeeldcamera krijgt een hogere resolutie en duidelijkere kleuren. Dat moet de beeldkwaliteit sterk doen toenemen. Het speciale coverless ontwerp zorgt dat reflecties uitblijven en dat er zich condensatie kan vormen op het cameravenster.

De binnenposten van appartementen zullen voortaan ook van een 7-inch beeldscherm kunnen worden voorzien. Een breedbeeldcamera met een kijkhoek van liefst 170 graden zorgt voor een totaalbeeld van de inkomzone. Voor kleinere ruimtes is er een compacte binnenpost met 3,5-inch scherm.

Aiphone vernieuwt ook zijn deurposten. Die zullen voortaan worden uitgerust met NFC-technologie, waardoor ze draadloos info kunnen uitwisselen met een smartphone. Voor gebouwbeheerders is het dan erg makkelijk om snel de naam van een nieuwe bewoner in een appartementsgebouw in te geven, zonder dat de deurpost moet worden geopend.

Ook de conciërgepost wordt voorzien van een beeldscherm en NFC-interface. Het toestel kan naast oproepen ontvangen ook communiceren met andere binnenposten in het systeem. Alle deurpost-oproepen kunnen naar de conciërgepost worden afgeleid zodat de conciërge deze kan verwerken.

Vanwege de modulaire systeem van de vernieuwde GT, hangt de prijs af van de vraag van de klant.

Klik hier om producten in te laden

Reageer