Niko Videofonie Batibouw

Een klassieke deurbel vervangen door videofonie? Met een nieuwe oplossing van Niko is die klus zo geklaard: zonder ingrijpende verandering kan je het systeem met buiten- en binnenpost in de woning installeren.

Dankzij de nieuwe Niko 2-draads IP toegangscontrole zie je op een centraal aanraakscherm in huis wie er voor de deur staat wanneer er wordt aangebeld.

Laat je een bijhorende controller installeren, die het systeem aansluit op het internet, dan kan dat ook via jouw smartphone of tablet buitenshuis. Dat laat ook toe live te communiceren met bezoekers, zoals koeriers. En achteraf kan je altijd beelden oproepen van de mensen die aan de deur hebben gestaan.

Niko Videofonie BatibouwEenvoud en comfort staan centraal: er is geen programmering nodig, het systeem stelt zichzelf in. Volgens Danny Lousberg, Director Product Management Home Control van Niko, zijn de beelden haarscherp, zonder analoge storingen en omzettingen.

Het nieuwe videofoniesysteem past bij elke stijl van woning en integreert zich naadloos in iedere gevel. Wie wenst kan kennismaken met deze nieuwe oplossing op Batibouw 2019.

Reageer