Na de overname van Netatmo door Legrand wordt de installateur nu meer betrokken bij dit groeiverhaal. Onder de noemer Netatmo Pro kan de installateur kiezen uit een uitgebreid productassortiment en krijgt men 4 jaar garantie op de producten.

Waar vroeger bij Netatmo vooral de focus lag op de eindgebruiker die zelf de producten aankocht en in gebruik nam, wordt nu ook de installateur nauwer betrokken. De installatie van sommige producten, zoals de buitencamera of een slimme radiatorkraan, vraagt immers wat handigheid.

Als installateur is er geen IT-kennis vereist. Afhankelijk van het product kan de installateur de Netatmo Energy-app of de Netatmo Security-app downloaden en het wifi-wachtwoord van de bewoner invoeren. Eens geïnstalleerd, kunnen klanten overal ter wereld en ten allen tijde hun woning van op afstand monitoren.

Installateurs die aan de slag gaan met Netatmo Pro krijgen 4 jaar exclusieve Pro-garantie op het volledige productassortiment. Zij krijgen ook een plaats op een publieke Pro-lijst zodat nieuwe klanten kunnen op zoek gaan naar een installateur in hun buurt.

Het gamma van Netatmo Pro bestaat vandaag uit producten die de nadruk leggen op energiebesparing en anderzijds uit toestellen die focussen op veiligheid. Concreet gaat het om slimme thermostaten, slimme radiatorkranen, slimme rookmelders en slimme camera’s voor binnen en buiten. Om de app te gebruiken of beelden te bekijken is er bij Netatmo geen abonnement nodig.

Meer weten? Zie https://pro.netatmo.com/nl/

Klik hier om producten in te laden

Reageer