Volgens Delta Dore wordt er in ons land dagelijks meer dan 200 keer ingebroken in een woning. Reden genoeg om te investeren in een degelijk beveiligingssysteem, zo lijkt.

Delta Dore stelt op Batibouw dan ook het draadloze concept Tyxal+ voor. Het systeem komt in een pakket met twee bewegingsdetectoren, twee afstandsbedieningen, een design bedieningspaneel met aanraaktoetsen en -scherm en uiteraard de centrale sirene.

De hardware komt samen met de vernieuwde IP-interface TYDOM 2.0 en de bijhorende TYDOM 2.0-applicatie. Met deze app kan je via je smartphone of tablet de toepassingen in jouw woning gaan besturen, zelfs als je niet thuis bent.

Wanneer het systeem iets detecteert, krijg je ook meteen een sms met details over de gebeurtenis. Zo krijg je bijvoorbeeld meteen te zien of er sprake is van een (mogelijke) inbraak of als er bijvoorbeeld een technisch probleem is. Aan de hand daarvan kan je meteen ook gaan reageren via de app. Detecteren de sensoren bewegingen, dan krijg je ook meteen een video toegestuurd en kan je zelf gaan beoordelen of het om een verdachte activiteit gaat of niet.

Bovendien kan je ook meteen van op afstand jouw rolluiken, verlichting, verwarming of poort gaan bedienen via de vernieuwde TYDOM 2.0-interface. Op die manier kan je efficiënter zaken als jouw verwarming gaan regelen en dus energie en geld gaan uitsparen. Met de nieuwe interface kan je trouwens tot tien verschillende gebouwen gaan bedienen.

De app is volledig gratis en komt naar Android en iOS.

Reageer