De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.

TP Vision heeft deze week bevestigd dat de herlancering van de veelgeprezen Philips Fidelio-serie high-end koptelefoons en AV-producten zal starten met de lancering van de nieuwe Philips Fidelio X3 over-ear hoofdtelefoon. Die is vanaf 24 augustus te koop voor 350 euro.

De Philips Fidelio X3 is de nieuwste versie van de enorm populaire headsets met open achterkant, zeer geliefd bij zowel audiofielen als artiesten vanwege hun unieke combinatie van natuurlijke, nauwkeurige geluidskwaliteit, extreem comfort en stijlvol, luxe design.

Muziekkenners zullen merken dat de Philips Fidelio ervaring voortborduurt op het ontwikkelen van producten die een gevoel van trots opwekken, gericht op drie pijlers: geluidskwaliteit, Europees design en een logische gebruikerservaring – met de lancering van de X3 als het vlaggenschip voor het assortiment.

TP Vision heeft de Philips Fidelio X3 ontworpen om nauwkeurigheid te combineren met genereuze bassen en een warm middenbereik – waarbij de focus ligt op een strak, indrukwekkend geluid met een uitzonderlijke scheiding van instrumenten en stemmen, terwijl de hoge tonen van het spectrum zuiver en gedetailleerd zijn. De koptelefoon biedt bovendien een uitstekende extensie. Het resultaat is een ruimtelijke, grootschalige ervaring waarbij muziek tot ver buiten de koptelefoon lijkt te reiken.

De Philips Fidelio X3 konden we zelf al in januari ervaren.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer