ArtSound, een vooraanstaande Belgische fabrikant van hoogwaardige luidsprekers en audio-oplossingen, bundelt de krachten met Lotto Dstny, de oudste UCI Pro Tour ploeg ter wereld, om de prestaties van haar renners naar nieuwe hoogten te brengen.

In een aankondiging met trots onthult ArtSound haar samenwerking met Lotto Dstny, een gerenommeerd wielerteam met een rijke geschiedenis en indrukwekkende prestaties. Deze samenwerking brengt twee Belgische bedrijven samen die streven naar excellentie in hun vakgebieden, met als doel de prestaties van de renners te verbeteren.

Onderzoek toont aan dat muziek een impact heeft op ons mentaal welzijn en onze veerkracht. ArtSound heeft met projecten in onder andere de woonzorgsector al positieve resultaten behaald. Door samen te werken met Lotto Dstny wil ArtSound de kracht van muziek verder verkennen in de sportwereld, gericht op een jonger publiek. Muziek heeft een stimulerende invloed op prestaties, vooral in de topsport waar elk beetje telt.

ArtSound levert op maat gemaakte audio-oplossingen om de fietsprestaties van de atleten te verbeteren, zowel tijdens trainingen als wedstrijden. Lotto Dstny zal feedback geven om de audioproducten verder te optimaliseren voor gebruiksgemak en audiokwaliteit.

Als twee trotse Belgische entiteiten delen ArtSound en Lotto Dstny niet alleen een nationale identiteit, maar ook een streven naar topprestaties met respect voor individuele waarden. Samen willen ze uitblinken in zowel hoogwaardige audioproducten als professionele wielersport.

Reageer