Marvel's The Punisher
The Punisher

November belooft een interessante maand te worden op Netflix, met het langverwachte debuut van The Punisher, en de mini tv-reeks Godless van Steve Soderbergh. Kijk even mee.

117 november 2017: Jim & Andy: The Great Beyond (docu)

18 jaar geleden vertolkte acteur Jim Carrey de rol van comedian Andy Kaufman in de film ”Man on the Moon”. Deze documentaire werpt een blik op de productie achter de schermen waarbij vooral de transformatie van de acteur Jim Carrey in Andy Kaufman wordt gevolgd.

Jim Carrey kreeg voor zijn vertolking een Golden Globe, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De makers konden gebruik maken van meer dan 100 uur aan beeldmateriaal van achter de schermen.

217 november 2017: Mudbound (film)

De Amerikaanse dramafilm Mudbound is een verfilming van de gelijknamige roman van schrijfster Hillary Jordan.

De blanke Henry (Jason Clarke) en Laura McAllan (Carey Mulligan) verhuizen in de jaren veertig van het stedelijke Memphis naar Mississippi, waar ze een katoenboerderij gaan uitbaten. Op het domein woont ook de zwarte familie Jackson.

De overschakeling van de stad naar het platteland loopt niet van een leien dakje voor de familie. Na afloop van de Tweede Wereldoorlog keren de twee zoons van beide families terug. De twee oorlogsveteranen raken bevriend met elkaar, maar hun vriendschap wordt stevig op de proef gesteld door de raciale problemen van die tijd.

317 november 2017: The Punisher (seizoen 1)

Frank Castle (Jon Bernthal) zint op wraak en gaat op zoek naar de daders die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw en kinderen. Maar in zijn zoektocht stuit Frank op een samenzwering die verder gaat dan de onderwereld van New York. Al snel staat Frank in New York bekend als The Punisher.

422 november 2017: Godless

Het verhaal speelt zich af tegen het einde van de negentiende eeuw, aan de westkust van de Verenigde Staten.

Godless is een korte serie van zeven afleveringen van de bekende regisseur Steve Soderbergh. Het verhaal speelt zich af aan het einde van de 19de eeuw aan de Westkust van de VS.

Crimineel Frank Griffin (Jeff Daniels) en zijn bende outlaws gaan op jacht naar Roy Goode (Jack O’Connell), nadat die hen heeft verraden. Roy zoekt onderdak in het mijndorpje La Belle, waar vooral vrouwen de plak zwaaien. Zij moeten het dorp beschermen tegen de komst van de bende.

Reageer