Legrand lanceert voor het eerst autonome bewegingsdetectoren. Hiermee haal je meer comfort naar jouw woning en kan je bovendien voor een veiliger gevoel zorgen.

Bij Legrand zijn ze volop bezig om het bij je thuis zo comfortabel mogelijk te maken, zodat je woning lijkt mee te gaan in jouw levensritme. Voor het eerst brengt het merk autonome bewegingsdetectoren naar de markt.

Die gaan ervoor zorgen dat jouw verlichting niet nodeloos brandt in kamers waar niemand aanwezig is. Handig dus voor vergeetkousen die wel eens vergeten het licht uit te schakelen of voor gezinnen met kinderen. Anderzijds heeft het ook een schrikeffect voor inbrekers die aan jouw huis komen rondneuzen.

Legrand heeft vier sensoren op basis van PIR (infrarood)-technologie klaar. De driedraadsaansluiting zorgt ervoor dat alle belastingen uitgeschakeld kunnen worden.

Bij de detectoren is er een model voor valse plafonds, een versie die uitsluitend geschikt is voor muurmontage en één voor plafondmontage. De vierde uitvoering is bedoeld voor zowel muur- als plafondmontage. Dankzij zijn IP55-notering kan je deze laatste ook perfect buiten gebruiken.

De sensoren zijn ideaal voor doorgangen, sanitaire ruimtes en garages.

Klik hier om producten in te laden

Reageer