Kingdom
Kingdom

Na de lawine aan nieuw materiaal in december lijkt Netflix het iets rustiger aan te doen in januari. De Koreaanse zombie-thriller Kingdom lijkt het meestbelovend.

1 januari: A Series of Unfortunate Events (seizoen 3)

Na twee afschuwelijke seizoenen vol branden, schurkenstreken en verraad beginnen de weeskinderen van de familie Baudelaire aan hun laatste avontuur. Helaas voor hen en onze lieve kijkers zal het ook het meest onaangename avontuur blijken. Dit is het laatste seizoen van A Series of Unfortunate Events.

1 januari: Tidying up with Marie Kondo

In een reeks inspirerende woningmake-overs helpt de wereldberoemde opruimexpert Marie Kondo haar cliënten om spullen uit te zoeken en te kiezen voor wat hen blij maakt. Ideaal om met nieuwe moed jouw huis eens flink uit te mesten.

11 januari: DC’s Titans (seizoen 1)

Als je dacht dat je wist wat Titans waren, dan heb je het mis. Ga met Robin, Raven, Starfire en Beast Boy mee op een missie om het kwaad te overwinnen.

25 januari: Kingdom (seizoen 1)

In een door corruptie en hongersnood getroffen koninkrijk verspreidt zich een mysterieuze plaag waarbij mensen na besmetting in monsters of zombies veranderen. De kroonprins wordt beschuldigd van verraad en probeert wanhopig zijn volk te redden. Hij trekt eropuit om het duistere kwaad te ontmaskeren. Deze Netflix Original komt uit Korea.

Reageer