Met de ONE Click lanceert Libratone een compacte, avontuurlijke metgezel voor wie graag overal zijn of haar favoriete muziek wilt meenemen. De ONE Click komt met een 360°-geluid en, typisch Libratone, met een Scandinavisch design.

Klaar voor de buitenwereld

De bedoeling is duidelijk dat je de ONE Click meeneemt naar buiten: de speaker is compact en kan je aan je fiets hangen, op een bank zetten of meenemen in het gras.

360°

Net als de ZIPP en de ZIPP Mini beschikt de ONE Click over een 360°-geluidsverdeling, waardoor je uit alle hoeken ten volle van jouw muziek kan genieten.

Libratone-GO-Bike-blackVerder beschikt het toestel ook over Bluetooth 4.1, een Aux-ingang, ingebouwde speakerphone en een batterij voor 12u muziek. Bovendien kan je twee speakers met elkaar linken om zo een multiroomopstelling te verkrijgen.

Familie

De ONE-familie bestaat uit verschillende toestellen: de ONE Click gaat 199 euro kosten, de ONE Style (179 euro) komt met een lus om de speaker gemakkelijker uit een tas te kunnen halen, terwijl de Go TOO de vorm van een waterflesje meekreeg. Alle drie de modellen zijn bovendien spatwaterbestendig.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer