De Pack Tydom Video is samengesteld uit een Tydom 2.0 comforticabox en een DMBV Tyxal+ draadoze bewegingsmelder met ingebouwde camera, waardoor je altijd zicht hebt op jouw woning.

De Tydom 2.0 functioneert als het kloppende hart van jouw geconnecteerde woning en communiceert draadloos met alle geïnstalleerde Delta Dore producten. Met de gebruiksvriendelijke mobiele applicatie (gratis te downloaden voor iOS en Android) is het perfect mogelijk alle geautomatiseerde elementen vanop afstand te beheren, scenario’s te creëren, technische meldingen te ontvangen, etc. Ook wanneer er een stroomuitval of een internet-onderbreking plaats zou vinden ontvangt de Tydom 2.0 alle meldingen.

Vooral in combinatie met het draadloze alarmsysteem Tyxal+ van Delta Dore komt dit pack volledig tot zijn recht: als er een onregelmatigheid wordt opgemerkt door de bewegingsmelder in een ruimte waarbij het alarm geactiveerd is, krijg je automatisch een melding op de smartphone om via een livestream meteen na te gaan of er daadwerkelijk een inbreker aan het werk is, of dat de kat van de buren weer stiekem is binnengeglipt op zoek naar een lekker hapje. Interessant in dit voorbeeld: de DMBV bewegingsmelder heeft trouwens 2 lenzen die kunnen gebruikt worden in ruimtes met of zonder huisdieren.

De visuele feedback van deze comforticabox kan je dus meteen geruststellen bij vals alarm of jou net actie laten ondernemen wanneer het menens is. Of je nu thuis bent of mijlenver weg op vakantie, dit pack houdt voor jou 24 uur per dag een draadloos oogje in het zeil.

Klik hier om producten in te laden

Reageer