Home security gaat de dag van vandaag een pak verder dan een extra slot en een alarm. We willen steeds meer echt zien wat er gebeurt in onze woning, waar we ook zijn. Smartphones en tablets hebben dit idee in een stroomversnelling gestoken.

Zo ook bij Delta Dore: het nieuwe Pack Tydom Video bestaat uit een Tydom 2.0 comforticabox en een DMBV Tyxal + draadloze bewegingsmelder met een ingebouwde camera.

Draadloze samenwerking

De Tydom 2.0 wordt daarbij het centrale hart van jouw woning en communiceert draadloos met alle geïnstalleerde Delta Dore-producten.

Ga je combineren met het draadloze alarmsysteem Tyxal+ van Delta Dore, dan krijg je er dus meteen een bewegingsmelder met ingebouwde camera bij.

Visuele feedback

Detecteert het systeem beweging, dan krijg je meteen een melding op jouw smartphone en krijg je een livestream te zien om te kijken of er daadwerkelijk ingebroken wordt of niet.

Leuk detail voor mensen met huisdieren: de DMBV-bewegingsmelder heeft twee lenzen die gebruikt kunnen worden in ruimtes met of zonder huisdieren. Zo krijg je niet telkens een melding als de kat in huis rondloopt.

Dankzij de visuele feedback die je krijgt kan je indien nodig dus meteen actie ondernemen, of je nu thuis bent of op vakantie.

Reageer