Gira G1

De G1 kan je niet enkel gebruiken als videofoon, maar ook om verschillende gebouwenfuncties, zoals verlichting, jaloezieën of temperatuur, te regelen.

Met de G1 heeft Gira een topmodule klaar voor allerlei communicatietoepassingen. Of je nu lampen wilt in- of uitschakelen of zelfs wilt dimmen, jaloezieën omlaag en omhoog wilt bewegen of de kamertemperatuur wilt regelen: het kan allemaal met de G1.

Het toestel komt met een multitouch-scherm met resolutie van 480 x 480 pixels en een nieuw ontwikkelde interface die een sterke nadruk legt op het grafische aspect. Gira besteedde ook veel aandacht aan het design van de module: die is bijzonder dun en elegant en zal verkrijgbaar zijn in wit of zwart.

Via de G1 kan je allerlei functies gemakkelijk aansturen. Zo kan je scènes aanmaken, wijzigen en activeren, het weerbericht bekijken, afzondelijke functiemappen aanmaken, zien wie er aanbelt, de verwarming aansturen, enzovoort. De G1 maakt gebruik van het KNX-systeem en is leverbaar vanaf zomer 2015.

Reageer