amazon jean-claude van johnson

Groen licht voor het tweede seizoen van The Grand Tour is er nog niet, maar we kunnen wel al de volgende nieuwe series en pilootafleveringen verwachten voor november.

110 november 2017: Amazon’s Fall 2017 Half-Hour Pilot Season

10 november lanceert Amazon drie nieuwe pilots als onderdeel van het pilotprogramma, een soort testcase voor nieuwe programma’s. Het gaat om The Climb, Love You More en Sea Oak.

The Climb is een komedie over de nieuwe American Dream. De serie speelt zich af in Detroit en volgt een kantoorassistent die samen met haar beste vriendin alles op alles zet om internet famous te worden. Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: First Day of Camp) is de showrunner van de pilot.

In Love You More volgen we Karen Best (Patti Cake), een meid met een grote persoonlijkheid, een groot hart en een grote voorliefde voor Chardonnay. Een combinatie die soms leidt tot nog grotere fouten met mannen. Ze blinkt uit in haar baan als liefdevolle begeleider in een woongroep voor jonge mensen met Downsyndroom. Dat Karen ook over een dijk van een stem beschikt, blijkt en passant uit de briljante vertolking van fantasy rock songs.

Sea Oak is een komedie met in de hoofdrol Emmy-winnaar Glenn Close (Damages, The Wife), geregisseerd door Golden Globe-winnaar Hiro Murai (Atlanta). De serie draait om tante Bernie, een ingetogen en ongehuwde arbeidersvrouw uit een van de steden in de industriële ‘Rust Belt’, die om het leven komt bij een inval in haar huis. Ze is zo ontevreden met haar leven dat ze terugkomt uit de dood, vastbesloten om het leven te krijgen dat ze nooit heeft gehad. Haar eerste stap is een bezoek aan haar achtergebleven familie, een quasi-stripper en twee onverschillige nichtjes, om de nodige eisen te stellen.

229 november 2017: The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel is geschreven en geregisseerd door Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) en uitvoerend producent Daniel Palladino (Family Guy). Rachel Brosnahan (House of Cards) speelt de hoofdrol van Miriam “Midge” Maisel, die alles heeft wat haar hartje begeert – de perfecte man, twee kinderen en een prachtig Upper West Side appartement waar ze elegante diners kan hosten.

Haar perfecte leventje komt echter plotseling op z’n kop te staan en Midge ontdekt een verborgen talent. Ze neemt het heft in eigen handen en bestormt de wereld van stand-up comedy… wat uiteindelijk zal leiden naar een plekje op Johnny Carson’s bank.

315 december 2017: Jean-Claude Van Johnson

Als je een politieke rivaal moet verslaan, een multinational moet vernietigen en een hele overheid uit de weg moet ruimen – en dat alles in het grootste geheim – is er maar één persoon die dat voor elkaar krijgt: een van de meest legendarische filmsterren ooit. Deze hoofdrol in Jean-Claude Van Johnson wordt gespeeld door niemand minder dan Jean-Claude Van Damme in de rol van “Jean-Claude Van Damme”.

Een wereldwijde martial arts en filmsensatie die tegelijkertijd, onder de simpele alias ‘Johnson’, werkt als de gevaarlijkste undercover aannemer ter wereld. Het goede nieuws voor alle bad guys is dat hij al jaren met pensioen is, maar na een ontmoeting met een verloren liefde is hij terug in het spel… en deze keer dodelijker dan ooit. Waarschijnlijk.

In Jean-Claude Van Johnson spelen naast Van Damme ook Kat Foster (Your Family or Mine), Moises Arias (The Middle), en Phylicia Rashad (Creed).

Reageer