Deze maand mogen we uitkijken naar het tweede seizoen van zowel Altered Carbon als Narcos: Mexico. Voor de liefhebbers van Saul Goodman is er ook het vijfde seizoen van Better Call Saul.

5 februari: The Pharmacist (docu)

Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.

7 februari: Locke & Key (seizoen 1)

Locke & Key is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen. In het huis vinden ze magische sleutels, die hun een grote verscheidenheid aan krachten en talenten geven.

13 februari: Narcos: Mexico (seizoen 2)

In ‘Narcos: Mexico’ volgen we het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80. Narcos is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel. DEA agent Walt Breslin (Scoot McNairy) gaat dit seizoen op zoek naar Camarena, maar dat wordt al snel een jacht op Félix Gallardo.

24 februari: Better Call Saul (seizoen 5)

Voor Saul Goodman en Walter White elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill (Bob Odenkirk) een arme advocaat. In deze voorloper van de serie ‘Breaking Bad’ gaat Jimmy samenwerken met fixer Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) en begint zijn transformatie van een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping tot Albuquerque’s beruchtste juridische legende.

27 februari: Altered Carbon (seizoen 2)

Takeshi Kovacs is een overlevende soldaat uit een elitegroep interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In het tweede seizoen keert hij, in een nieuw lichaam, terug naar Harlan’s World en ziet dat er oorlog woedt op de planeet.

Reageer