Aiphone biedt met de IP-interface voor zijn JP-serie een handige manier om van op afstand jouw toegangscontrole aan jouw voordeur in de gaten te houden.

Met behulp van de interface kan je het videosysteem aansluiten op het netwerk om zo oproepen via IP door te schakelen naar een of twee smartphones en/of tablets. Je kan met andere woorden van eender waar kijken wie er aan je deur aanbelt en die eventueel toegang geven tot je woning.

aiphone-batibouw-2

De interface is verbonden met de Aiphone-applicatie voor iOS of Android, waardoor je als gebruiker een melding krijgt wanneer er iemand aanbelt. Komt er een oproep binnen, dan neemt de interface via het internet contact op met de Aiphone-server, die op zijn beurt de oproep zal doorschakelen naar jouw mobiel toestel.

Je kan niet enkel zien wie er aanbelt, maar je kan ook met de persoon in kwestie gaan communiceren.

aiphone-batibouw-3

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het JP-systeem gewoon via de binnenpost te beantwoorden wanneer je wel thuis bent. Andere geconnecteerde toestellen schakelen vervolgens hun verbinding uit. Als je via de binnenpost antwoordt, kan iemand anders niet meekijken en -luisteren via de smartphone, bijvoorbeeld. Ook de IP-verbinding is beveiligd, zodat niemand anders het gesprek kan zien of horen.

De richtprijs voor de JP-kit met IP-interface bedraagt 2.313,80 euro, exclusief btw en plaatsing.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer