Met de SoundLink Mini II kan je ook als telefoonspeaker gebruiken, heeft een betere accu en biedt een multi-connectmodus.

Met de SoundLink Mini wist Bose te overtuigen op zowel geluidskwaliteit als op design. Het toestel is uitzonderlijk klein en compact, maar biedt een ongeziene basreproductie voor een speaker van die afmetingen.

Voor de SoundLink Mini II bouwt Bose verder op het succesverhaal en brengt dezelfde behuizing en dezelfde muziekkwaliteit, maar voegt enkele kleinere, maar daarom niet minder handige, wijzigingen door.

Het toestel krijgt een ingebouwde telefoonluidspreker, zodat je via het toestel oproepen kunt beantwoorden. Daarnaast kan je ook twee Bluetooth-apparaten tegelijk gaan koppelen met de SoundLink Mini II en zo gemakkelijker muziek met je vrienden delen. De koppeling van elk toestel wordt nu trouwens begeleid door gesproken instructies. De SoundLink Mini II onthoudt de acht laatst gebruikte Bluetooth-apparaten. De nieuwe accu moet een levensduur van tien uur opleveren.

De SoundLink Mini II zal evenveel kosten als zijn voorganger: 199,95 euro.

Ontdek hier de SoundLink-familie van Bose
Klik hier om producten in te laden

Reageer