Het 7 inch scherm pakt uit met een bijzonder scherpe prijs en komt in een configuratie die voldoet aan de normen van de meeste gezinnen.

Aiphone merkt in het videofonielandschap een duidelijke trend naar grotere schermen, ook bij de gewone consument. De fabrikant speelt hier dan ook al een tijdje op in met de komst van de 7 inch Vizocam Touch, en brengt dezelfde schermgrootte nu ook naar de JO-videokit.

Met deze kit mikt Aiphone meer op een eengezinswoning. De maximale configuratie bestaat uit één deurpost en twee monitors, waardoor het systeem perfect te integreren is in de meeste woningen. Aiphone zet ook volop in op de prijs: met een geringe marktprijs in het respectievelijke segment vormt de JO een heel betaalbare optie.

Aiphone

Het scherm komt met een dikte van 21 mm en een glad scherm met aanraaktoetsen. De nieuwste cameratechnologieën moeten voor een haarscherp beeld zorgen.

Voor de deurposten heb je dan weer de keuze tussen een opbouw- en inbouwdeurpost. Beide opties hebben een veiligheidsindex van IP54 en een shockindex van IK08.

Reageer