apart product selector

De verscheidenheid en het grote gamma van audiotoestellen en -opties maakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Apart heeft daar een oplossing voor gevonden met de Apart Product Selector, waarmee je op een overzichtelijke manier door het gamma bladert.

Nadruk op overzichtelijkheid

Wanneer je de app opent, krijg je een keuzemenu met alle categorieën waarin Apart actief is. Van hieruit kan je gaan kiezen welk soort toestel je wilt bekijken: luidsprekers, versterkers, enzovoort. Eens doorgeklikt krijg je een lijst van alle verkrijgbare apparaten.

Kies je een toestel uit, dan krijg je een kort overzicht met de belangrijkste specificaties. Op dit scherm kan je het product in kwestie ook gaan favoriten of naar een contactpagina gaan. Heel handig als je meer info wilt of het toestel wilt onthouden om later te bekijken.

Uitgebreide info

Heb je hieraan nog niet genoeg, kan je ook verdergaan naar de online productpagina. Hier vind je alles wat je nodig hebt: de uitgebreide specificaties, een ruime tekstomschrijving, bijhorende accessoires, downloads én een overzicht van gerelateerde producten.

Apart gidst je dus door de soms ingewikkelde audiowereld en biedt een heel overzichtelijke tool om het productgamma te bekijken.

De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Reageer