Het belang van een goede nachtrust valt niet te onderschatten. Te weinig of geen kwalitatieve slaap is nefast voor jouw humeur en gezondheid. Sleepfulness combineert ‘slaap’ met ‘mindfulness’, een term die je vaak tegenkomt en de weg plaveit naar een beter welzijn.

Better sleep. Better days. Powered by mindfulness.’ Het is de slogan van Sleepfulness, een app die buigt op de principes van mindfulness om je een betere nachtrust de garanderen.

Untitled design (9)

Startpunt van de app zijn tracks die je gemoedstoestand moeten verbeteren en een vorm van meditatie zijn, wat hét speerpunt van mindfulness is.

Er zijn tracks voor vier verschillende tijdstippen: Going To Sleep, When You Can’t Sleep, Waking Up en Daytime.

 

Deze moeten elk op hun manier de kwaliteit van jouw slaap en dag op een positieve manier beïnvloeden. Naast de standaardplaylists kan je in-app ook extra tracks aankopen voor meer specifieke situaties, zoals Anxiety, Stress en Brightness.

Untitled design (10)

Mindfulness Everywhere, het bedrijf achter de app, oogstte eerder succes met de applicatie buddhify, waarmee het puur op mindfulness mikte. Nu voegt het dus slaapkwaliteit toe aan de succesformule.

Untitled design (11)

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Reageer