Wie gebruikmaakt van een toegangscontrolesysteem, wil uiteraard duidelijk zien wie er precies aanbelt. De tijd dat deze apparaten uitgerust waren met kleine, onscherpe schermen ligt dan ook definitief in het verleden. De Vizocam Touch toegangscontrole komt met een extra groot scherm, waardoor je bezoekers nog duidelijker worden weergegeven.

Het 7-inch (20 cm) beeld van de Vizocam Touch moet dan ook heel duidelijk weergeven wie er aan de deur staat. Om een idee te geven hoe groot het scherm wel is: het scherm van de iPad Mini tablet van Apple is slechts 0.9-inch groter dan dat op de Vizocam Touch.

Touchscreen

Het scherm ondersteunt aanraakbedieningen, zodat je snel tussen allerlei menu’s kan bladeren. Het gebrek aan fysieke toetsen geeft het toestel ook een strakkere en moderne look mee.

De deurposten van Vizocam Touch-serie zijn uitgerust met een panoramische 170°-breedhoekcamera zodat blinde hoeken worden vermeden en wat dus voor meer veiligheid zorgt. Met de digitale Pan/Tilt- en zoomfunctie kan je bovendien op een gebied focussen voor meer detail.

Via de hoorn of via ingebouwde microfoon

Je kan er als gebruiker bovendien voor kiezen om de communicatie met de bezoekers via de hoorn of via de ingebouwde microfoon te doen. Tijdens een gesprek met de microfoon kan je altijd overschakelen naar de hoorn, ideaal wanneer er plots veel achtergrondgeluid opduikt.

Het systeem kan worden uitgebreid tot vier deurposten en acht binnenposten die onderling met elkaar in verbinding staan. Onderstaande richtprijs is de prijs voor een Vizocam 170° met inbouwdeurpost en geheugen, exclusief BTW.

Reageer