Mobiele audiostreamers zijn volledig in en deze zomer wil ook Loewe zich op de on-the-go-markt gaan richten. Met 2go lanceert het bedrijf een nieuwe speaker die je in staat moet stellen om snel muziek af te spelen. Het apparaat is daarvoor uitgerust met verschillende communicatiemogelijkheden, zoals NFC en Bluetooth. Maak je gebruik van de laatste techniek, dan zorgt de apt-X-codec ervoor dat de geluidskwaliteit verzekerd blijft.

Binnen de aluminium behuizing vind je twee 10 Watt gecombineeerde mid-range tweeters en een 20 Watt-woofer en drie digitale klasse D-versterkers die samen een 40 Watt-vermogen en een 2.1-kanaals stereogeluid leveren. De basreflexbuis zorgt voor een verbeterd basgeluid, terwijl je via een klein voetje de speaker in de juiste hoek kan plaatsen om nog meer uit je muziek te halen.

Volgens Loewe moet de ingebouwde accu voor zo’n acht uur muziek zorgen. Via de Aux-in of USB-poort kan je ook toestellen aansluiten die niet over NFC of Bluetooth beschikken. De 2go doet ook dienst als speakerphone wanneer je aan het bellen bent. Wanneer het toestel onze markt aandoet en hoeveel het gaat kosten.

Ontdek enkele andere audio-oplossingen van Loewe

Reageer