Nikon Z 50 systeemcamera

Vandaag kondigt Nikon hun nieuwe, meest compacte systeemcamera aan, de Nikon Z 50. Die maakt net zoals de Z 7 en Z 6 gebruik van de Nikon Z-vatting en het snelle autofocussysteem.

De nieuwe, recente Z-vatting vangt zeer veel licht op waardoor prachtige beelden worden geproduceerd. De objectieven hebben een snelle, stille en stabiele scherpstelling waardoor ze net zo geschikt zijn voor video als voor foto’s.

Met zijn zeer hoge beeldkwaliteit legt de Z 50 perfect scherpe foto’s en 4K-video’s met veel details, diepte en kleur vast. De spiegelloze systeemcamera heeft een APS-C sensor van 20,9 megapixels, een elektronische zoeker en – dat is een primeur voor de Z-reeks – een uitklapbare flitser.

Dankzij de intelligente oogherkenning-AF is de Z 50 bijzonder geschikt voor portretten, terwijl de snelheid (continu-opnamen van maximaal 11 bps met AF/AE) ervoor zorgt dat u moeiteloos actiefoto’s van bewegende voorwerpen kunt maken.

Een interessante camera dus voor mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie en die hun foto’s en video’s naar een hoger niveau willen tillen.

Het kantelbare touchscreen en de diepe grip zorgen ervoor dat je de camera eenvoudig kunt bedienen en gebruiken.

Naast de Z 50 kondigt Nikon ook de eerste twee NIKKOR Z DX-zoomobjectieven aan: de NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR en de NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR. Die zijn samen met de Z 50 verkrijgbaar in speciale kits.

De Nikon Z 50 is verkrijgbaar vanaf midden november 2019.

Klik hier om producten in te laden

Reageer