Stel je eens voor: je geniet op het strand van de zon en van je gezin. Maar je moet natuurlijk eerst met je auto naar je vakantiebestemming rijden. De rit moet zo snel en aangenaam mogelijk zijn. Dat is geen enkel probleem dankzij de nieuwe roamingverordeningen en de autohouder van Vogel’s.

Je wilt natuurlijk op tijd en zonder vertraging op je vakantiebestemming aankomen.  Met behulp van Google Maps op je mobiele apparaat vind je gemakkelijk de weg.

Of je nu vertrouwt op Google Maps…

Tablet houder in de voorkant van de auto | Vogel's

Wil je jouw favoriete muziek en navigatie-apps graag meenemen tijdens een lange rit? Onze ontwerpers hebben een tablethouder voor in de auto ontworpen die goed werkt terwijl jij rijdt. Bevestig je tablet veilig aan de voorruit of het dashboard en maak een autorit een heel stuk aangenamer.

Of heb je behoefte aan ‘rust’ op de achterbank

Tablet houder achter in de auto | Vogel's

Een tablet is een ware uitkomst als je de kinderen wilt vermaken in de auto. Maar je wilt natuurlijk niet dat de tablet door de hele auto rolt tijdens het rijden. Met onze houder kun je gemakkelijk een tablet op ooghoogte bevestigen aan de achterkant van de hoofdsteun.

Eenvoudige installatie, meerdere opties

Vogel’s tablethouders voor in de auto zijn praktisch in gebruik en gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor tablets van 7 t/m 13 inch (max. 13 mm dik). Bijvoorbeeld voor je iPad of Galaxy Tab.

Zowel de TMS 1020 als TMS 1050 bevatten alles wat je nodig hebt. Het pakket is samengesteld uit een tablet houder en een houder voor bevestiging aan de hoofdsteun of een zuignap voor bevestiging aan je voorruit of dashboard. Hierdoor kun je makkelijk je tablet vastzetten aan de houder en met een druk op de knop weer loskoppelen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer