Philips hue Phoenix

Wit licht is niet altijd gewoon wit, zo bewijst de nieuwe Phoenix-armatuur van Philips. Met Phoenix krijg je toegang tot alle nuances van het witte lichtspectrum.

Bij Philips hue denken we vooral aan ontelbare kleurtjes en spelen met lichtschakeringen. Philips pakt het met de Phoenix echter anders aan en focust zich op het onmisbare witte licht.

Want we vergeten nogal snel dat wit licht, net zoals eender welke kleur, in verschillende schakeringen en nuances komt. Een helder witte verlichting kan je helpen om je te concentreren, terwijl een warmer wit ontspannend werkt.

Met de Phoenix kan je de verlichting van een warm wit meteen omschakelen naar een helder wit via je tablet of smartphone. Je kan de armatuur ook in verschillende opstellingen gaan gebruiken: als tafellamp, wandlamp, spots, hanglamp of plafondlamp.

Philips hue Phoenix

Via de Philips hue-app heeft de Phoenix naast de voorgeprogrammeerde lichtrecepten ook toegang tot meer dan 200 apps van derden. Bovendien moet het moderne design, dat bestaat uit kleine zeshoekige cellen, het licht in alle richtingen weerspiegelen waardoor de hele ruimte verlicht wordt.

De Phoenix bevat verder alle connectiviteitskenmerken die de andere hue-producten hebben en kan dus opgenomen worden in jouw connected home-systeem. Met de lampen kan je aanwezigheid simuleren door te laten branden bij valavond, ook als je niet thuis bent. De lamp kan je ook laten weten wanneer je nieuwe e-mails ontvangt of er weersveranderingen zijn.

Ontdek hier de andere verlichtingsvormen van Philips

Klik hier om producten in te laden

Reageer