Het warme weer van de voorbije week en de volgende dagen wordt een pak comfortabeler voor wie een mobiele airco in huis heeft. Daarom lijsten wij onze top vijf in willekeurige volgorde op.

1.De’Longhi PACWE128ECO SILENT

Klik hier om producten in te laden

De Pinguino van De’Longhi is het ideale toestel als je een krachtige koeling wilt combineren met een stille werking. Dankzij zijn indeling in energieklasse A+ is het apparaat bovendien ook energiezuinig. Het waterreservoir heeft een inhoud van tien liter, waardoor je tot 6 uur lang kan genieten van een koele ruimte. Dankzij het LCD-scherm en de afstandsbediening blinkt het de Pinguino Silent ook uit in gebruiksgemak.

2.Electrolux EXP12HN1W6

Klik hier om producten in te laden

Deze mobiele airco kan niet enkel koelen, maar ook verwarmen en ontvochtigen. De duurzame werking zorgt ervoor dat het apparaat met een zeer laag stroomverbruik kan werken en bijgevolg ook stil blijft.

3.Sharp CVP10PR

Klik hier om producten in te laden

De P10PR is een multifunctionele airconditioner die ook dienst kan doen als luchtontvochtiger, luchtreiniger en ventilator. Dankzij zijn stille werking kan je het toestel ook zonder problemen in de slaapkamer gebruiken. De ingebouwde plasmaclustertechnologie zorgt er bovendien voor dat de lucht binnenshuis gevrijwaard blijft van virussen, bacteriën, schimmels en huisstofmijt.

4.Domo DO324A

Klik hier om producten in te laden

Dit betaalbaar Domo-toestel is de ideale mobiele airconditioner voor ruimtes tot maximaal 30 vierkante meter. Dankzij de ingebouwde timer kan je het toestel op het ideale moment inschakelen. Bovendien is de DO324A uitgerust met een systeem waarbij het condensatiewater gerecycleerd wordt en je nooit meer de watertank leeg hoeft te maken.

5.De’Longhi PACAN97 Real Feel

 

Klik hier om producten in te laden

Deze Pinguino-airco is uitgerust met de zogeheten Real Feel-technologie, waarbij een optimaal comfort bereikt én behouden wordt door de automatische verlaging van de temperatuur in combinatie met de vochtigheidsgraad. Op die manier krijg je een optimaal klimaat binnenshuis.

Reageer