Als de dagen weer warmer worden, is het tijd voor verkoeling. De koelfunctie van de Cool Air is hiervoor dé oplossing. Voor een optimale werking raden we een relatieve vochtigheid aan van 40-50%. Als de koelfunctie wordt uitgeschakeld, kan de aircooler ook als gewone ventilator worden gebruikt.

Met de uitschakeltimer kun je een gebruikstijd instellen van maximaal 8 uur in intervallen van 1 uur, waarna de luchtkoeler automatisch wordt uitgeschakeld. Op die manier hoeft het apparaat niet de hele nacht te draaien wanneer je slaapt. Daarnaast gaat het apparaat na 12 uur continu gebruik vanzelf uit.

Het apparaat kun je bedienen met de sensorknoppen op het apparaat of met de bijgeleverde afstandsbediening. De kinderslotfunctie vergrendeld zowel het bedieningspaneel als ook de afstandsbediening. Het bedieningspaneel met weergave van de kamertemperatuur kan worden gedimd als je bijvoorbeeld wilt slapen.

Dankzij de verticale constructie van de luchtkoeler is er slechts weinig ruimte nodig om het apparaat te plaatsen of op te bergen wanneer het niet wordt gebruikt. Met 4 zwenkwielen en de geïntegreerde handgreep, die tevens de afstandsbediening veilig opbergt, kan de Cool Air gemakkelijk overal naartoe worden verplaatst.

De luchtfilter aan de achterzijde van het apparaat filtert stof en onzuiverheden uit de lucht. Wij raden je aan het luchtfilter eens in de 2 maanden te reinigen. De verdampingsmat dient te worden vervangen afhankelijk van slijtage, maar minstens eenmaal per jaar.

Klik hier om producten in te laden

Reageer