Tijdens de zomermaanden lekker lang buitenzitten op het terras: wie doet het nu niet graag? En natuurlijk wil je ook ’s avonds van jouw tuin en terras kunnen genieten. Buitenverlichting is dan noodzakelijk. We sommen onze top 5 buitenverlichting in willekeurige volgorde voor je op!

1.Modular George

Klik hier om producten in te laden

Stilaan een klassieker, deze George. De lamp heeft veel weg van een abstracte boomstronk waar een serieuze hap uit genomen is. George zorgt voor een sfeervol, indirect licht doordat de lichtbron zit ingebouwd in het bovenhuis. De binnenkant, afgewerkt in een vrolijk kleurtje, zorgt voor een bijzonder effect. Ideaal voor op het terras, langs een pad of aan de tuinpoort.

2. Sylvania Onwall 5

Klik hier om producten in te laden

Zoek je een moderne wandlamp voor een subtiele verlichting buiten? Dan zit je goed met de Onwall van Sylvania. De armatuur komt in verschilllende lamptypes, behuizingen en kappen, waardoor je kan gaan spelen met het licht. Bovendien kan je kiezen voor directe of indirecte verlichting.

3.Modular Portfolio

Klik hier om producten in te laden

De Portfolio wordt door zijn ontwerper beschreven als ‘perfectie’ omwille van het gebruik van de gulden snede, een vormelijk streefdoel in architecturale middens. De lamp komt in twee formaten, beide geïnspireerd op courante papierformaten. De armatuur is gemaakt voor op een harde ondergrond en is ideaal om een lichtpad af te bakenen. De Portfolio bestaat uit twee aluminium structuren met een polycarbonaat ertussen. Doordat het polycarbonaat nergens onderbroken wordt, krijg je rondom een zacht en zuinig ledlichtschijnsel.

4.Trilux Emporium

Klik hier om producten in te laden

Deze Emporium is een strakke, moderne en functionele tuinpaal die perfect is voor het uitlichten van pleintjes, paadjes of accenten in jouw tuin.

5.Modular Lowie

Klik hier om producten in te laden

Mag het iets landelijker, dan heeft Modular met de Lowie een knappe wandlamp voor je klaar. De twee cilinders draaien volledig rond hun as en kunnen daardoor dienst doen als down- en uplighter.

Reageer