Het einde van de zomer is stilaan in zicht, maar gelukkig kunnen we momenteel nog even genieten van stralend weer. Reden genoeg om die sportschoenen nog eens aan te trekken! Bijhouden hoeveel je bewogen hebt en hoeveel calorieën je verbrand hebt doe je echter best via een activiteitstracker. Wij stellen onze top vijf in willekeurige volgorde aan je voor!

1 Polar A300

Klik hier om producten in te laden

De A300 is een all-round tracker die jouw bewegingen 24 uur per dag, 7 dagen per week volgt. Zo kan je jouw stappen, afstand en verbruikte calorieën bekijken. Via tips helpt de A300 jou om jouw dagelijkse doelstellingen te bereiken.

Draag je de A300 ook tijdens het slapen, dan krijg je ook een beter inzicht in jouw slaappatroon. De A300 is compatibel met de H7-hartslagsensor, waardoor je nog meer uit jouw training kan halen.

Het toestel komt in het zwart, wit en roze.

2 Samsung Gear Fit

Klik hier om producten in te laden

De Gear Fit is een eigenwijze activiteitstracker en komt met een langwerpig Super AMOLED-scherm. Met de ingebouwde hartslagsensor biedt de Gear Fit realtime coaching om je te motiveren om jouw doelstellingen te halen.

De Fit doet ook dienst als verlengstuk van jouw smartphone: je krijgt een melding bij nieuwe mails, sms’en, oproepen, enzovoort. Bovendien is het toestel vuil- en waterbestendig!

3 Fitbit Charge HR Large

Klik hier om producten in te laden

Ook de Fitbit Charge HR heeft een ingebouwde hartslagmeter, waardoor je in rust of tijdens een inspanning jouw hartslag in de gaten kan houden. ’s Nachts zal het toestel jouw slaapritme volgen en ’s ochtends word je door een stil, trillend alarm gewekt.

Met een batterijduur van vijf dagen gaat de Charge HR ook heel lang mee, terwijl het OLED-scherm je een overzicht geeft van alle functies. De Charge is verkrijgbaar in paars en zwart.

4 Garmin Vivofit 2

Klik hier om producten in te laden

De Vivofit 2 valt in eerste instantie op door zijn batterijduur van maar liefst 1 jaar. Blijf je te lang stilzitten, dan krijg je van het toestel een geluidssignaal te horen. Op die manier word je altijd aangespoord om actiever te gaan leven.

Uiteraard houdt de Vivofit 2 op elk moment van de dag jouw bewegingen bij en kan je het aantal stappen, calorieën, de afstand en de tijd van jouw bewegingen aflezen op het verlichte scherm. De Vivofit 2 is bovendien waterbestendig en komt in zes kleuren.

5 Polar Loop 2

Klik hier om producten in te laden

De Loop 2 lijkt qua design wat op de Gear Fit. Het toestel gaat ook jouw activiteiten bijhouden, en doet dat op een stijlvolle manier.

Door middel van trillingen word je aangespoord om te gaan bewegen, waarbij je precies te zien krijgt hoeveel calorieën je verbrandt. Op basis van jouw leeftijd, gewicht, lengte en geslacht zal het toestel een persoonlijk algoritme van je fysieke activiteiten opstellen.

Je activiteiten worden opgedeeld in vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten, lage activiteit, gemiddelde en hoge activiteit. Je kan ook jouw slaappatroon bekijken.

Reageer