Targetti heeft zijn portfolio uitgebreid met maar liefst vijf armaturen en verliest daarmee geen elke toepassing uit het oog.

We beginnen met Dart, een lichtspot voor architecturale buitenverlichting. De armatuur moet gemakkelijk in elke omgeving passen en biedt een uiteenlopende output.

Dart moet dankzij zijn precisie de ideale oplossing worden voor Lighting Design om een gebouw of accent uit te lichten.

Store richt zich dan weer op de retailsector en kreeg een strak design mee, aangevuld door high performance leds.

targetti-store

 

Je hebt bij de Store keuze uit twee groottes en versies. Een speciaal ontworpen optisch systeem moet voor meer controle over de lichtoutput zorgen.

Ook Slash richt zich op de retailsector en is een knappe richtbare spot op rail. Met deze armatuur kan je perfect details gaan uitlichten.

targetti-slash

De Slash kan je met verschillende optische afwerkingen binnenhalen: in een warme of neutrale kleurtemperatuur en met een hoge kleurindex.

Met de CCT Led Downlight gaan we nog eens terug naar de architecturale verlichting. Deze inbouwspot komt in verschillende kleurtemperaturen, CRI-waardes en verdelingsmogelijkheden.

targetti-cct-led

De led-lamp biedt 150 lumen per Watt en is daarmee heel energie-efficiënt.

Bij Targetti zijn ze blijkbaar ook fan van Star Wars, want een van hun nieuwe armaturen heet Jedi. De Jedi is een lineaire armatuur, bestaande uit drie groottes (600, 900 en 1200 mm) en komt met vier verschillende optische systemen en twee kleurtemperaturen (3000 en 4000 K).

targetti-jedi

 

Reageer