Heb jij je eettafel omgedoopt tot thuiswerkplek of doet de keukentafel dienst als jouw bureau? Denk er dan aan dat je monitor dan op de juiste hoogte staat. Urenlang werken in een slechte werkhouding werkt contraproductief. Met een monitor beugel stel je je scherm op de juiste hoogte in en voorkom je nek- en schouderklachten.

Wil je je monitor aan je bureau bevestigen?

photo-1

Op een voor jou prettige ooghoogte? Een monitor arm met bureau montage geeft je die mogelijkheid. De arm is namelijk zowel draaibaar als kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Zo voorkom je nek- en schouderklachten. Deze beugels kun je op verschillende manieren bevestigen of monteren aan je bureaublad.  En bedenk je je, dan kun je met deze beugels je scherm ook aan de muur ophangen. Tenslotte zijn er monitor armen met een gasveer, hiermee beweeg je je monitor heel soepel op en neer tot de juiste hoogte (PFD 8541 en PFD 8543).

Hoe bevestig je je monitor aan de muur?

Staat je bureau tegen een wand? Of is je werkplek veel te klein? Denk dan eens aan een monitor arm die je aan de muur monteert. Je bespaart hiermee ruimte en je draait of kantelt je scherm eenvoudig naar de gewenste positie. Er zijn verschillende opties. Vogel’s heeft tv beugels die geschikt zijn voor monitoren.

Kijk eens naar de COMFORT TVM 3245 voor schermen tot 43 inch. Doordat je hiermee je scherm kunt draaien en/of kantelen, heb je altijd een goede positie van je scherm.

Hoe kun je twee schermen combineren?

Indien je met 2 schermen tegelijk werkt, dan biedt de Dual Monitor Adapter een oplossing. Dit is te combineren met een van de Vogel’s monitor beugels. Eenvoudig te installeren en je monitoren zijn perfect uitgelijnd en bewegen zich als één scherm.

Klik hier om producten in te laden

Reageer