Foto: Van Marcke

Een tv in de keuken kan handig zijn om recepten en kookprogramma’s steeds in de buurt te hebben. Deze tv, gemaakt door MUES-TEC innovativTV, valt bovendien amper op.

De tv werd speciaal afgewerkt met zwart glas zodat het optimaal te combineren valt met andere keukentoestellen. Bovendien kan je de tv door de afmetingen mooi integreren in de keukenkast. Er blijft zelfs ruimte achter de tv over om als opbergkast te gebruiken.

De tv beschikt over een ingebouwd aanraakscherm (21,5-inch en Full HD-resolutie), luidsprekers en draadloze verbindingsmogelijkheden zoals Wi-Fi en Bluetooth. Zo kan je er recepten op het internet mee opzoeken en filmpjes afspelen, zodat de tv een regelrecht online kookboek wordt. De tv draait op Android zodat je de keuze hebt uit tal van Android-apps.

Ook muziek luisteren afkomstig van je smartphone of tablet lukt perfect. Meer nog: door de ingebouwde camera en microfoon kan je zelfs skypen tijdens het koken!

De Kitchen Smart, zoals de tv heet, wordt in België verdeeld door Van Marcke. Het toestel is dit jaar te bewonderen op Batibouw. De kostprijs is met minstens € 2500 wel niet van de poes.

Reageer