OLED+959  Ambilight TV – A true Flagship

Philips introduceert de OLED+959, het vlaggenschip van het Ambilight TV-assortiment van 2024. Deze premium TV biedt geavanceerde functies voor een indrukwekkende kijkervaring.

Het nieuwe Ambilight Plus-systeem van de OLED+959 voegt speciaal gevormde lenzen toe aan de achtergemonteerde kleuren-LED’s, waardoor het dynamische, meeslepende lichteffecten produceert die de kijkervaring verbeteren.

Met een krachtige twin-chipversie van de P5 AI-processor en META Technology 2.0 paneel, levert de OLED+959 verbluffende beeldkwaliteit. De processor optimaliseert HDR en past zich aan aan omgevingslichtniveaus, terwijl het META 2.0 OLED-paneel piekhelderheid tot 3000 Nits biedt.

De TV beschikt over een geïntegreerd 5.1.2 Bowers & Wilkins-geluidssysteem voor hoogwaardige audio. Voor gamers biedt de OLED+959 een nieuwe Game Bar, MEMC-functie en 144 KHz VRR voor verbeterde spelervaringen.

OLED+909 Ambilight TV – Uitzonderlijke prestaties, meer behouden design

De slanke OLED+959 is verkrijgbaar in één formaat van 65″ en kan eenvoudig worden gemonteerd aan de muur of op de vloer geplaatst worden met zijn grijze metalen standaard, afgewerkt met Kvadrat Audiomix-stof.

Met de OLED+909 voegt Philips een prachtige aanvulling toe aan hun OLED+ assortiment, verkrijgbaar in schermformaten van 55″, 65″ en 77″. Deze serie biedt geavanceerde beeld- en geluidstechnologieën, naadloos geïntegreerd in een minimalistisch ontwerp dat perfect past in elke woonkamer.

De OLED+909 maakt gebruik van de nieuwste 8e generatie P5 AI-verwerkingstechnologie in combinatie met een META 2.0 OLED-paneel en META Multi Booster-algoritme, wat resulteert in verbluffende beeldprestaties. Het ingebouwde Bowers & Wilkins 3.1-geluidssysteem met speciaal ontworpen drivers zorgt voor een helder en meeslepend geluid.

Dankzij de Ambient Intelligence V3-functie van de 8e generatie P5 AI Engine blijven HDR-instellingen optimaal, zelfs bij verschillende omgevingslichtniveaus, waardoor een uitstekende HDR-ervaring wordt gegarandeerd, zelfs in fel verlichte omstandigheden.

Voor gamers biedt de OLED+909 een verbeterde ervaring met de toevoeging van de nieuwe Game Bar, MEMC-gaming en 144 kHz VRR.

Het unieke Ambilight-systeem, nu in een vierzijdige versie, draagt bij aan de unieke en meeslepende kijkervaring, waarbij de verlichting zich aanpast aan wat er op het scherm gebeurt.

Met een minimalistisch metalen frame en geïntegreerd geluidssysteem langs de onderkant van het scherm, straalt de OLED+909 tijdloze elegantie uit. De standaard bestaat uit twee slanke, pilvormige metalen voeten met een laag profiel en een zwarte glansafwerking.

 

Reageer