Loewe slaat een nieuwe weg in op het gebied van marketing en heeft met Kylian Mbappé voor het eerst sinds de oprichting van het bedrijf 100 jaar geleden een exclusieve merkambassadeur. Kylian Mbappé is een van de grootste sterren in de sport en zal Loewe wereldwijd vertegenwoordigen als onderdeel van een langdurig strategisch partnerschap. Hij zal het bedrijf begeleiden bij de wereldwijde lancering van nieuwe productoplossingen en de gezamenlijke verdere ontwikkeling van het merk Loewe ondersteunen.

Kylian Mbappé licht zijn samenwerking met Loewe toe: “Ik vind het geweldig om samen te werken met Loewe, een eeuwenoud Duits high-end technologiemerk, om een buitengewone nieuwe productlijn te lanceren. Stay tuned!”

Aslan Khabliev, CEO Loewe Technology GmbH, licht de nieuwe exclusieve samenwerking toe: “We zijn verheugd om Kylian Mbappé aan te kondigen als onze allereerste merkambassadeur. We zijn ervan overtuigd dat onze waarden nauw aansluiten bij die van Kylian Mbappé. We zijn er dan ook ongelooflijk trots op dat hij samen met ons op weg gaat om het merk Loewe verder te ontwikkelen.”

Loewe Technology GmbH is in 2023 begonnen met het aanzienlijk vergroten van de zichtbaarheid van het merk Loewe. Deze reis wordt in 2024 voortgezet met verschillende opvallende ontwikkelingen. Een zeer belangrijke stap voor het bedrijf is de nieuwe samenwerking met Kylian Mbappé.

Klik hier om producten in te laden

Reageer