Het gps-toestelletje laat je altijd weten waar je kids of kostbare spullen zijn en beschikt bovendien over een SOS-knop.

Elke zomer komt het wel eens in het nieuws: kinderen die verloren lopen op het strand. Spotter wil voorkomen dat ouders de schrik van hun leven beleven en komt met een simpele oplossing: een kleine gps-tracker die je kind altijd met zich mee kan dragen.

De Spotter is een kleine gps-tracker die je overal mee naartoe kan nemen en die zijn exacte locatie bijhoudt. Via een gratis app voor smartphone en tablet kan je dan bekijken waar de Spotter zich precies bevindt. Het toestel zal bovendien bij beweging elke minuut een locatie versturen, bij stilstand is dat elke 30 minuten. Je kan ook de locaties van de afgelopen 24 uur bekijken.

Naast pinpointen kan de Spotter nog meer: via een SOS-knop kan jouw kind je laten weten wanneer er iets scheelt of wanneer het zich in een noodsituatie bevindt. Als ouder (of eender welke gekoppelde gebruiker) krijg je dan een pushmelding op jouw smartphone of tablet, inclusief de locatie van de Spotter die het SOS verstuurt. Via jouw smartphone kan je dan de Spotter opbellen en contact opnemen met de drager.

[mom_video type=”vimeo” id=”131741189″ ]

Je kan ook een ‘veilige zone’ instellen. Wanneer het kind dan die zone verlaat, krijg je een waarschuwing.

De Spotter heeft een Europese dekking en kan dus eender waar in Europa gebruikt worden. Het toestel werkt via het GSM-netwerk met een prepaid systeem, dus je hebt geen maandelijkse abonnementskosten en betaalt enkel voor de periode waarin je het nodig acht. De app is gratis en komt naar iOS en Android.

Het toestel is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en moet 69,99 euro kosten, inclusief een gratis prepaidtegoed voor één maand. Daarna kost het ‘herladen’ 4,99 per maand of 3,99 euro per maand als je meteen gedurende een jaar de Spotter wilt gebruiken.

Reageer