Heldere, scherpe beelden en verbazingwekkende mobiliteit: Een handzame 500mm exclusief voor systeemcamera’s (Sony E- en L mount). 

De SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports is een compact en lichtgewicht ultratelefoto-objectief, exclusief ontworpen voor systeemcamera’s (Sony E- en L-vattingen), dat uitblinkt in heldere, scherpe beelden en indrukwekkende mobiliteit.

Dit objectief, uitgerust met exclusieve lenselementen, biedt uitstekende optische prestaties zonder dat het gebruikmaakt van diffractieve optische elementen. Het compacte ontwerp, gecombineerd met een hoge resolutie en weerbestendigheid, maakt het ideaal voor natuurfotografie, luchtvaart, sport en andere actiefotografie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoge optische prestaties met een compacte constructie.
  • Geavanceerde optische stabilisatie en snelle autofocus voor scherpe opnamen uit de hand.
  • Uitstekende weerstand tegen tegenlicht en ghosting voor heldere beelden in alle omstandigheden.
  • Duurzame, weerbestendige behuizing met hoogwaardige materialen zoals TSC en magnesium.

Met een scala aan aanpasbare functies, waaronder een focusbegrenzerschakelaar en AFL-knoppen, biedt dit objectief een intuïtieve bediening voor een optimale fotografie-ervaring.

Daarnaast is het compatibel met teleconverters voor nog meer creatieve mogelijkheden en een groter bereik. Met zijn compacte, lichtgewicht ontwerp en indrukwekkende optische prestaties is de SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports de perfecte metgezel voor systeemcamera’s, ideaal voor professionele fotografen en enthousiaste amateurs die op zoek zijn naar mobiliteit zonder in te leveren op kwaliteit.

Reageer