Samsung Gear Sport, IconX

De Gear Sport is een smartwatch die specifiek gericht zich is op sportievelingen en die bovendien waterdicht is. Ook nieuw zijn de Gear Fit2 Pro, een fitnesstracker met GPS, en de IconX, de tweede generatie draadloze oortjes bij Samsung.

Beide sportwatches zijn waterdicht en kunnen gebruikt worden om je prestaties in het zwembad op te volgen. Bovendien brengt lifestylemerk Speedo een exclusieve app, Speedo On, voor beide toestellen uit. Je kan er onder meer het aantal baantjes, zwemtijden en verschillende zwemslagen mee bijhouden.

Handig is het automatisch detecteren van een aantal inspanningen: wandelen, lopen, fietsen en activiteiten zoals dansen en basketbal. Zo hoef je niet meer manueel die activiteit op te starten.

De Gear Sport heeft een Super Amoled-scherm van 1,2-inch terwijl het scherm op de Gear Fit2 Pro iets groter en licht gebogen is.

Een perfecte companion voor de twee wearables vormt de IconX. Deze draadloze oortjes van Samsung kan je verbinden met een smartphone of smartwatch, maar ze zijn evengoed zelfstandig te gebruiken dankzij de opslagruimte van 4 GB. Genoemde batterijtijden zijn 5 à 7 uur.

Reageer