samsung-gear-s3

Zoals verwacht heeft Samsung op de IFA-beurs zijn Gear S3 voorgesteld en daarmee zijn gamma wearables verder uitgebreid. De S3 komt in twee uitvoeringen: een elegant toestel en een sportievere variant.

De S3 komt in een classic look, die er zeer herkenbaar uitziet en het typische smartwatchdesign meekreeg. De frontier-variant ziet er iets robuuster uit. Beide toestellen zijn compatibel met 22mm-polsbandjes, waardoor je eenvoudig kan gaan personaliseren.

samsung-gear-s3-lifestyle

Nieuwe functies

Qua functionaliteit bouwt de S3 voort op de S2 van vorig jaar: de draairing is nog steeds aanwezig, maar biedt nu enkele nieuwe mogelijkheden. Zo kan je inkomende telefoontjes opnemen of negeren zonder het scherm aan te raken.

gear-s3-classic
Gear S3 classic

Ook het scherm biedt enkele nieuwe opties: door op het display te schrijven of te tekenen, kan je tekstberichten of emoji verzenden. Leuk ook is het always-on display, waardoor je (net als bij een klassiek horloge) altijd de tijd kan zien.

Via een handige noodfunctie kan je jouw locatiegegevens versturen naar familie, vrienden of medisch personeel, zelfs al je je smartphone niet bij je hebt. Heel handig voor mocht je in moeilijkheden geraken.

Samsung zet ook in op meer stevigheid en bouwde daarom Corning Gorilla Glass SR+ in, dat jouw scherm krasbestendig maakt. Samsung KNOX moet dan weer voor meer veiligheid van jouw gegevens zorgen.

gear-s3-frontier-_4_
Gear S3 frontier

 

Prijs en beschikbaarheid

De Gear S3 Classic en Frontier liggen vanaf december 2016 in de winkels.

Klik hier om producten in te laden

Reageer