PlayBulb: led-lamp met ingebouwde luidspreker

Slimme lampen herken je niet enkel aan hun vermogen om van kleur te veranderen. De Playbulb combineert meteen twee toestellen in één en kan zo meer taken bolwerken.

De Playbulb is meer dan zomaar een moderne manier van verlichten: dankzij de ingebouwde luispreker, die je via Bluetooth kan bedienen, kan je via de lamp gewoon ook je favoriete muziek afspelen.

Je hebt dus geen aparte speaker nodig en je kan je interieur daardoor ook strakker houden, zonder dat het verstoord wordt door een apart audiotoestel. Het gebruik van lampen om muziek af te spelen is dan ook slim gezien, want iedereen heeft ze toch in huis.

De Playbulb heeft zijn naam niet gestolen: het ‘bulb’-gedeelte verwijst duidelijk naar de op een gloeilamp gebaseerde vorm. Het gaat echter wel degelijk om een led-lamp, waardoor je dus energiezuinig je woning kan verlichten.

Zoals eerder aangegeven bedien je de Playbulb via Bluetooth en werkt het dus draadloos. Gelukkig maar, want jouw smartphone met een kabeltje aan het plafond hangen is ook niet zo ideaal, natuurlijk.

De Playbulb-app zorgt ervoor dat je trouwens niet enkel muziek kan afspelen, maar uiteraard kan je ook het licht gaan aansturen. Zo zorgt de ‘Wake Up’-modus ervoor dat de lamp ‘s ochtends geleidelijk meer licht zal geven en ook een zacht deuntje laat spelen. ‘s Avonds kan je het omgekeerde principe toepassen, met een uitdovend licht en wegebbend geluid.

Meer informatie lees je op de Playbulb-site.

Reageer