Opstaan: het is voor de ene persoon al een eenvoudigere taak dan voor de andere. Met zijn Hue White Ambiance-lamp wil Philips het proces van ontwaken – en gaan slapen – aangenamer en natuurlijker maken.

De Hue-lampen zijn intussen welbekend bij het grote publiek en vormen een knappe brug tussen functionele verlichting en op een slimme manier wonen. Met White Ambiance richt Philips zich nu ook op het slaapproces.

De ‘connected’ lamp zal namelijk geleidelijk feller gaan branden om je te helpen natuurlijk te ontwaken en kan ook geleidelijk dimmen om je te helpen om rustig in slaap te vallen.

philipe-hue-white-ambiance-2De lamp doet dat met verschillende tinten van wit licht: van koel daglicht (6500 K) tot warm wit (2200 K). Via de Hue-app kan je op jouw smartphone of tablet, of via de Philips Hue Dimmer Switch, jouw lichtrecepten gaan instellen die je gedurende de dag helpen ontspannen of net energie geven.

Routines

De Philips Hue App wordt bovendien uitgebreid met de functie ‘Routines’. Deze bevat onder meer de ‘Ontwaak’-functie die de zonsopgang nabootst en je via een geleidelijke toename van de helderheid ’s morgens tijdig en op een natuurlijke manier wakker laat worden.

Met ‘Ga Slapen’ boots je dan weer de zonsondergang na en wordt het licht geleidelijk gedimd tot het volledig uit is.

Voor jonge kinderen is er ‘Nachtlicht’, een nieuw lichtrecept van Philips dat een laag lichtniveau levert met een minimale hoeveelheid blauw licht.

Kit

De Philips Hue White Ambiance Starter Kit wordt geleverd met twee Philips Hue White Ambiance-lampen (800 lumen bij 4000 K), een Bridge die Apple HomeKit ondersteunt en ook een Philips Hue Dimmer Switch.

philipe-hue-white-ambiance-3Je kan alle Philips Hue-lampen dus bedienen via de Philips Hue App, via Siri en zelfs via de Apple Watch.

De White Ambiance-lampen zijn verkrijgbaar vanaf dit voorjaar. De geïntegreerde armaturen komen dit najaar naar de winkelrekken.

Klik hier om producten in te laden

Reageer