Panasonic DMP-UB700

De eerste Ultra HD Blu-ray films liggen in de winkelrekken, maar de afspeelmogelijkheden kan je nog op één hand tellen. Panasonic brengt gelukkig een meer betaalbare speler uit, de DMP-UB700.

De 4K Blu-ray speler krijgt de Utra HD Premium specs mee, zodat je er zeker van bent dat hij de nieuwste schijfjes in de beste beeldkwaliteit op je 4K scherm zal toveren.

De DMP-UB700 biedt veel dezelfde functies als de DMP-UB900. Zo heeft de speler een dubbele HDMI-uitgang zodat je geluid kan sturen naar bv. een versterker en het beeldsignaal rechtstreeks naar de tv. Ten opzichte van zijn grote broer ontbreekt het THX-certificaat en analoge uitgangen.

Hij kan ook overweg met het streamen van 4K-content via 4K Netflix en 4K YouTube zodat het aanbod in Ultra HD toch ietsje ruimer wordt.

Opschalen naar 4K

De DMP-UB700 is voorzien van een nieuwe 4K-compatibele processor, de 4K High-Precision Chroma Processor. Door gebruik te maken van een uiterst nauwkeurig multi-tap-proces, produceert de processor natuurlijke beelden met levensechte diepte, intense kleuren en contrastrijke dynamiek.

De DMP-UB700 beschikt eveneens over een originele 4K Direct Chroma up-scaling-functie, waardoor deze speler ook 2K-beelden in 4K-kwaliteit kan weergeven met een hoge resolutie en prachtige kleuren.

Hi-res audio

Naast de traditionele formaten kunnen ook DSD- en ALAC-muziekbestanden in hoge resolutie worden weergegeven. Er hoeft alleen maar een home audio-systeem te worden aangesloten om te kunnen genieten van muziekbronnen in studiokwaliteit.

Prijs

De DMP-UB700 zal naar verwachting 499 euro gaan kosten.

Klik hier om producten in te laden

Reageer