Osram winkelverlichting

Ook in handelszaken is verlichting belangrijker dan je zou denken. Met onder meer de Parathom Pro AR-lampen heeft de fabrikant nieuwe oplossingen klaar om winkels tegelijk van decoratieve en functionele winkelverlichting te voorzien.

De Parathom Pro Par 30/38 en Par16 65 advanced zijn een nieuwe serie dimbare led-lampen van 230V en dienen ter vervanging van PAR30- en PAR38-gloeilampen. De nieuwe lampen zijn compact en kunnen op een brede range dimmers gedimd worden. Dankzij hun laag energieverbruik en lange levensduur zijn ze ideaal voor spotverlichting in winkeltoepassingen. De Parathom led-lampen komen met een garantie van vijf jaar.

De Parathom Pro AR111 is dan weer een serie led-lampen van 12V en doet dienst als vervanger voor 50 Watt of 75 Watt AR111-halogeenlampen. Met deze lampen kan je tot 80% energie besparen en is 1 op 1 uitwisselbaar met de Halospot AR111, zodat je ook je armaturen niet hoeft te vervangen. Ook deze lampen zijn volledig dimbaar en krijgen een garantie van vijf jaar.

Reageer