Samsung curved soundbar

De H7500 en H7501 soundbars krijgen een gebogen design en volgen daarmee de huidige trend van gebogen televisies. Op die manier krijg je een mooi samenhangend geheel van beeld en geluid in je woonkamer.

Passen bij curved tv

Gebogen televisies: ze zijn ‘hot’ de laatste maanden. Heel wat televisiefans hebben ook een soundbar onder of boven hun televisie hangen om het geluid een extra duwtje in de rug te geven. Een kaarsrechte soundbar bij een gebogen televisie ziet er echter een beetje raar uit, dus bij Samsung hebben ze met de curved soundbar een handige oplossing klaar.

De hoek waaronder de HW-H7500 en H7501 gebogen zijn, is dezelfde als die van de 55 en 65 inch UHD-televisies die Samsung eerder al voorstelde. De soundbar biedt een 8.1 geluidsweergave. Je kan het toestel ook perfect aan de muur hangen en bedienen met de afstandsbediening van je televisie.

M3 draadloze speaker

Samsung stelde ook een andere luidspreker voor: de M3 is een draadloze speaker met hetzelfde design als de M5- en M7-apparaten, maar dan compacter. Je kan via Bluetooth en een mobiele app de M3 bedienen. Gebruik je meerdere luidsprekers uit de M-lijn, dan kan je een multiroomsysteem creëren.

Ontdek hier de andere audioproducten van Samsung

Klik hier om producten in te laden

Reageer