Yamaha heeft twee nieuwe manieren aangekondigd om Dolby Atmos® thuis te ervaren: de SR-B40A-soundbar met draadloze subwoofer en de SR-B30A-soundbar met ingebouwde subwoofers. Deze nieuwe modellen zijn ontworpen om geweldig geluid te bieden zonder gedoe. Ze maken deel uit van Yamaha’s groeiende assortiment Dolby Atmos-soundbars, dat een breed publiek aanspreekt en verschillende toepassingen mogelijk maakt.

Met de groeiende populariteit van Dolby Atmos voor het kijken van films, streamen van programma’s, luisteren naar muziek en spelen van games, is het niet meer nodig om een ingewikkeld thuisbioscoopsysteem te hebben om ervan te genieten. Met de nieuwe B40- en B30-soundbars kunnen mensen gemakkelijk een meeslepende luisterervaring creëren die alle Dolby Atmos-content tot leven brengt.

De nieuwe soundbars zijn vanaf de basis ontworpen met geluidskwaliteit in gedachten en leveren uitzonderlijk helder, gedetailleerd en ruimtelijk geluid. De B30A is een alles-in-één soundbar met twee ingebouwde subwoofers en een basreflexontwerp, perfect voor kleinere ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en kantoren. De B40A verbetert de basprestaties met een draadloze subwoofer die overal in de kamer kan worden geplaatst.

Beide modellen bieden diverse geluidsinstellingen, waaronder vier geluidsmodi, onafhankelijke volumeregeling voor de subwoofer en toonregeling via een handige app. Yamaha Clear Voice verbetert de helderheid van dialogen, terwijl Bass Extension zorgt voor een krachtigere weergave van lage tonen.

De installatie is eenvoudig dankzij een enkele HDMI-verbinding tussen de soundbar en de tv via eARC/ARC. Met HDMI CEC kunnen gebruikers de basisfuncties van de soundbar bedienen met de afstandsbediening van hun tv. Een meegeleverde afstandsbediening biedt volledige controle over de instellingen, en er is een gratis app beschikbaar voor iOS en Android waarmee gebruikers hun soundbars kunnen bedienen vanaf hun smartphone of tablet. Dit maakt het perfect voor huishoudens met meerdere gebruikers.

Klik hier om producten in te laden

Reageer