Niko’s Connected Switch zorgt ervoor dat je de draadloze schakelaars van Niko nu ook met jouw smartphone, tablet en smartwatch kan bedienen.

Niko had al draadloze kleefschakelaars in zijn gamma die werken volgens het EasyWave-protocol en een gemakkelijke oplossing zijn voor renovaties en verbouwingen. Je hebt er immers geen kabels voor nodig en kappen en breken is dus niet nodig.

Met de gloednieuwe Connected Switch kan je deze schakelaars nu ook vanuit je zetel (of nog verder) gaan bedienen. Met de app kan je elk licht dat verbonden is met een draadloze schakelaar aan en uit doen, waar je ook bent. Ook dimmen, rolluiken bedienen en toestellen die in het stopcontact zitten aan- of uitschakelen is mogelijk.

Je kan ook alles automatisch laten gebeuren door gebruik te maken van weekkalenders. Via meldingen op jouw smartphone, tablet of smartwatch ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt.

De slimme schakelaar is op een standaard inbouwdoos te monteren. Hij is beschikbaar in elke Niko Pure, Intense of Original afwerking, en te verkrijgen vanaf april 2017.

Klik hier om producten in te laden

Reageer