Niko stelde op Interieur 2014 enkele nieuwe afdekplaatjes binnen het Pure-gamma voor. Met onder meer bronzen en gouden tinten blijft het design uiteraard centraal staan.

Niko lanceerde de Pure-serie eerder dit jaar op Batibouw en zag met de Interieur-beurs het ideale moment om de lijn uit te gaan breiden.

Zo is er Niko Pure alu gold, waarmee Niko bevestigt dat goudkleurige tinten weer helemaal terug zijn in het interieur. Ook bronzen tinten zijn weer in, zo bewijst de bronzen uitvoering van de Pure-reeks.

Aan de andere kant van het spectrum vind je dan Pure liquid snow white. Niko wil met een strakke en pure schakelaar voor extra diepte in jouw interieur zorgen. De antracietkleurige glans van Pure fluent geeft jouw woning dan weer een luxueuzer tintje met een iets moderner accent. Deze afdekplaat is ook beschikbaar in een zachte champagneschakering.

Voor de strakste interieurs is er dan weer de Pure alu steel grey. Dit ontwerp heeft een blauwgrijze tint, maar kan je ook in andere uitvoeringen krijgen: champagne steel, alu gold, black en grey, black steel, white steel, weathered steel, stainless steel on anthracite en stainless steel on white.

Reageer